Clayton opeens een favoriet voor UK Open-titel na tweede toernooiwinst dit jaar: 'Speel laatste tijd met veel vertrouwen' | Dartsnieuws.com

Clayton opeens een favoriet voor UK Open-titel na tweede toernooiwinst dit jaar: 'Speel laatste tijd met veel vertrouwen'

Voor de derde keer deze week bereikte Jonny Clayton de finale op de Super Series. Na twee verloren finales trok hij ditmaal wel aan het langste eind door Gabriel Clemens met 8-6 te verslaan.

Clayton is het nieuwe jaar uitstekend gestart met eind januari winst op de Masters en nu een zege in het vierde toernooi van de Super Series. "Ik speel de laatste tijd met bijzonder veel vertrouwen en sta daardoor bijzonder relax aan de oche. Het gaat echt fantastisch", aldus Clayton bij pdc.tv.

Door deze goede resultaten is 'The Ferret' ook één van dé topfavorieten voor de UK Open, dat komend weekend van start gaat. "Ik weet al lang dat ik het spel heb om me te meten met de beste spelers ter wereld maar vroeger was het soms nog te wisselvallig. Nu zijn er soms nog wedstrijden dat het niet super aanvoelt maar als ik dan achteraf de gemiddeldes bekijk dan blijkt dat vaak toch nog tegen de honderd te zitten. Dan moet je wel iets juist doen."

Lees meer over:
PDC Jonny Clayton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties