Clayton spreekt ambities uit: "Ik wil nog steeds bij de elite horen, zodat er over mij gesproken wordt"

Jonny Clayton heeft zich makkelijk geplaatst voor de derde ronde van het PDC-WK. De 48-jarige Welshman was in zijn openingswedstrijd met 3-0 te sterk voor Danny van Trijp.

"Ik was best nerveus voor vanavond", opent Clayton. "Ik wist eigenlijk niet zo veel over Danny, ik zag hem wel spelen tegen Steve Beaton en toen haalde hij een goed niveau. Het was dan ook belangrijk om ,goed te beginnen en hem meteen onder druk te zetten. Ik speelde goed, maar er zit nog meer in de tank."

Clayton won vorig jaar vier majors, maar staat dit jaar nog op nul. "Ik wil daar dit WK verandering in brengen. Ik wil nog steeds bij de elite horen en wil dat er over mij gesproken wordt."

Trage Dolan

In de derde ronde treft Clayton de Noord-Ier Brendan Dolan. "Brendan is een geweldige speler, maar is enorm traag. Daarom wordt het belangrijk dat ik me focus op mijn eigen spel. Het wordt een moeilijke wedstrijd, maar ik heb er veel vertrouwen in dat ik ver ga komen op dit WK."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties