Clayton wil zich herpakken na minder jaar: "Status als underdog ligt me veel beter"

Jonny Clayton heeft zich zonder te overtuigen geplaatst voor de kwartfinales van de Nordic Darts Masters. De 48-jarige Welshman was in de openingsronde met 6-3 te sterk voor Daniel Larsson.

Clayton was vooraf op zijn hoede. "Ik ken Daniel al langer en weet dat het een goede speler is. Toch was ik niet nerveus, maar het liep vanavond gewoon niet. Ik miste veel teveel dubbels en ook mijn scorend vermogen was er niet. Toch ben ik tevreden met de overwinning, het kan alleen maar beter gaan in de volgende ronde", zegt Clayton.

Onder de rader

Ondanks de matige prestatie is Clayton het nieuwe jaar wel met hernieuwd vertrouwen gestart. "Vorig jaar hebben jullie niet de beste versie van mezelf gezien, daar wil ik dit jaar verandering in brengen. Ik wil weer grote toernooien winnen. Het ligt me misschien ook gewoon beter als ik niet meer de topfavoriet ben maar wat meer onder de radar kan blijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen