Clayton wint makkelijk van ondermaatse Durrant: 'Moeilijk om hem zo te zien worstelen met zichzelf' | Dartsnieuws.com

Clayton wint makkelijk van ondermaatse Durrant: 'Moeilijk om hem zo te zien worstelen met zichzelf'

Jonny Clayton is zijn eerste volledige Premier League-campagne goed van start gegaan. Nadat hij op de openingsspeeldag een gelijkspel uit de brand sleepte tegen Peter Wright was hij dinsdagavond met 7-3 te sterk voor Glen Durrant.

Clayton kwam tegen een ondermaatse Durrant snel 6-1 voor maar had het nadien nog even moeilijk om het af te maken. "Misschien was ik op het einde iets minder geconcentreerd, maar ik vond het ook moeilijk om te zien dat Glen zo stond te worstelen met zichzelf.''

''Eigenlijk mag ik me daar niet door laten afleiden, maar ik weet dat hij veel beter kan dan wat hij vanavond liet zien en tijdens de wedstrijd zit je de hele tijd te wachten tot wanneer hij dat gaat laten zien. Glen is echter een topspeler en komt vast en zeker terug met topprestaties", aldus Clayton bij Online Darts.

Volgende wedstrijd tegen De Sousa

Op de volgende speeldag treft Clayton de Portugees José de Sousa, die na twee speeldagen één puntje heeft. "Ik kijk echt uit naar die wedstrijd. Voor mij is deze Premier League echt een droom die waarheid wordt, ik geniet van elke wedstrijd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties