Clemens en Schindler in koor: 'Hopelijk sleept thuispubliek ons erdoor tegen Wales'

Duitsland blijft op koers voor een eerste finaleplaats op de World Cup of Darts. Gabriel Clemens en Martin Schindler waren in de tweede ronde met 2-0 te sterk voor Denemarken.

"Het is geweldig om deze World Cup of Darts in eigen land te mogen spelen", opent Clemens tegenover Online Darts. "Door de winst van Martin in de openingswedstrijd stond ik ook minder onder druk en kon ik meer vrijuit spelen. Al was het wel spannend om naar zijn wedstrijd te kijken, eigenlijk is het veel makkelijker om zelf te spelen", lacht de 38-jarige Duitser.

"We hadden onderling beslist dat ik als eerste zou spelen", vult Schindler aan. "Eigenlijk is het niet zo belangrijk, we hebben immers bijzonder veel vertrouwen in elkaar en geloven dat we van iedereen kunnen winnen."

Kwartfinale tegen Wales

In de kwartfinales neemt Duitsland het op tegen Wales. "Zij zijn uiteraard favoriet, maar hopelijk kan ons thuispubliek voor een extra steuntje in de rug zorgen en ons erdoorheen sleuren", besluiten beide Duitsers in koor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties