Clemens ondervindt terugkerend probleem: ''Verlies te veel wedstrijden die ik had moeten winnen''

Het optreden van Gabriel Clemens afgelopen weekend voor eigen publiek in Leverkusen op de European Darts Open werd beperkt tot slechts één wedstrijd.

Ondanks een 5-2 voorsprong in zijn eerste ronde tegen Ian White, moest hij met 6-5 zijn meerdere erkennen in de Engelsman. Een terugkerend verhaal voor 'The German Giant' dit jaar, zo merkte hij zelf ook op na afloop.

''Helaas was het niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Ik verlies te veel wedstrijden die ik had moeten winnen, ondanks dat ik een hoog gemiddelde weet te gooien. Ik kom telkens net iets tekort. Ik blijf samen met mijn hele team aan mezelf werken om dat kleine beetje weer aan mijn kant te krijgen."

De halvefinalist van het afgelopen WK Darts was wel dankbaar voor de steunbetuigingen vanuit het Duitse publiek gedurende de wedstrijd. ''Dank voor de steun. Een kwartier lang was mijn naam te horen en dat was helemaal geweldig. Het geeft me nog steeds kippenvel.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties