Clinical Cross gooit 109 gemiddeld in Wright-Wash winst en plaatst zich voor de finale van de New South Wales Darts Masters tegen Heta

De finale is bekend op de New South Wales Darts Masters met Rob Cross die Peter Wright verslaat met een onwaarschijnlijke whitewash overwinning Een mooie overwinning en als beloning een back-to-back World Series of Darts Finale voor 'Voltage'.

Cross won vorige week op de New Zealand Darts Masters en dat was zijn derde triomf op de World Series, maar het zou wel eens een clean sweep kunnen worden voor 'Voltage'.

Hij gooide een gemiddelde van 109 met twee 180's en vooral 7/11 (63,64%) op de dubbels, en Wright alle vijf de kansen miste om op het scorebord te komen.

In de finale is Cross zeker niet de favoriet want hij speelt tegen de 'Thuispelende' Damon Heta.

Heta versloeg Dimitri van den Bergh met 7-6 en hield zijn zenuwen goed in bedwang. Van den Bergh mocht op 6-6 aan de beslissende leg beginnen, maar kon het niet afmaken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties