Cross baalt van nederlaag: 'Maar ik gun het Van Gerwen, hij heeft keihard gewerkt om terug te keren aan de top'

Rob Cross is er zondagavond in het Duitse Hildesheim niet in geslaagd om zijn eerste toernooi van het jaar te winnen. Voltage ging in de finale van het German Darts Championship met 8-5 ten onder tegen Michael van Gerwen.

Cross kwam in de finale op een 4-1 voorsprong, maar verloor alsnog. "Michael speelde geweldig en ik miste mijn kansen. Hij nam ze en dat is wat hij in het verleden ook altijd deed. Ik ben blij voor hem dat hij nog eens een toernooi gewonnen heeft. Hij werkt hard en ik heb in hetzelfde schuitje gezeten dat ik een vormdip had en daardoor wat zelfvertrouwen miste", aldus Cross.

De 31-jarige Engelsman kende een beroerde start van het jaar, maar lijkt er nu weer opnieuw te staan. "Het is leuk om Michael terug te zien aan de top en hopelijk kan ik me blijven verbeteren, zodat we in de toekomst nog meerdere mooie duels kunnen uitvechten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties