Cross maakt einde aan rentree Klaasen op European Tour, Dolan en Ratajski maken ook indruk op European Darts Grand Prix

Rob Cross, Krzysztof Ratajski en Brendan Dolan gingen zaterdag als geplaatste spelers de tweede ronde in op de European Darts Grand Prix en plaatsten zich allen voor de finaledag in Stuttgart.

Cross ging met 6-5 langs Jelle Klaasen en maakte een einde aan de rentree op de Europese Tour van 'The Cobra', die ondanks een gemiddelde van 86,6 van 'Voltage' niet kon profiteren.

In het begin van de partij kwam Cross 3-1 voor, inclusief een break, maar Klaasen sloeg meteen terug en maakte er 3-3 van. Ze bleven hun legs behouden tot aan de beslissende leg, die Cross bezegelde met een 14-darter op dubbel 18.

Danny Jansen verloor met 6-4 van Dolan die met 96 gemiddeld en een hoogste checkout van 124 op zondag opnieuw in actie mag komen.

Hij krijgt daar gezelschap van Kristof Ratasjki die met een 100% score op zijn dubbels een master class "Finishing" gaf aan Kim Huybrechts. Het werd 6-2 voor de "Polish Eagle".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties