Cross na eerste rankingtitel van het jaar: 'Er zit nog veel meer aan te komen'

Rob Cross heeft het 24e Players Championship van het jaar gewonnen. Voltage was in de finale met 8-3 te sterk voor Luke Humphries.

Voor Cross was het de eerste PDC-rankingtitel van het jaar. "Nochtans stond ik de voorbije dagen niet goed te spelen, in tegenstelling tot de rest van het jaar. Die eerste toernooizege zat er wel al even aan te komen, de voorbije maanden had ik op verschillende toernooien immers het geluk niet altijd aan mijn zijde", zegt Cross.

"Ik wist dat de finale niet makkelijk ging zijn", vervolgt Cross. "Luke staat immers al het hele jaar bijzonder goed te gooien. Maar ik heb hem vanaf het begin van de wedstrijd goed onder druk weten te zetten en haalde zelf ook een heel constant niveau. Dat heeft me uiteindelijk de overwinning opgeleverd."

Meer winnen

Cross herleeft weer dit jaar. "Ik geniet er opnieuw van om toernooien te spelen en dat is de sleutel tot succes. Ik wil de komende maanden dan ook nog veel meer winnen en enkele grote toernooien op mijn naam schrijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties