Cullen wil in voetsporen van maatje Clayton treden: 'Heb er vertrouwen in dat die eerste major snel zal volgen'

Joe Cullen heeft er een goede eerste helft van het jaar opzitten. De 31-jarige Engelsman won al twee Players Championship-toernooien.

Cullen staat momenteel vijftiende op de wereldranglijst. "Ik ben eigenlijk nooit echt met mijn positie op de wereldranglijst bezig geweest. Indien je constant presteert volgt een goede positie op die ranglijst automatisch", aldus 'The Rockstar' bij Weekly Dartscast.

Cullen's goede vriend Jonny Clayton won dit jaar al twee majors, iets waar Cullen zelf nog nooit in slaagde. "Uiteraard hoop ik ooit in de voetsporen van Jonny te treden. Ik heb dit jaar al bewezen dat de vorm zeker aanwezig is, ik heb er dus wel vertrouwen in dat die eerste major snel zal volgen."

Premier League-droom

Clayton won recent de Premier League, een toernooi waar Cullen ook al lang van droomt. "Ik ben nog nooit uitgenodigd om deel te nemen, maar als ik dit jaar blijf presteren zoals ik bezig ben denk ik dat ze volgend jaar niet om me heen kunnen. Al van bij mijn debuut in de PDC droom ik van de Premier League, ik wil er echter niet door geobsedeerd raken, het zal ooit wel gebeuren", besluit Cullen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties