Dartscommentator Pyke ziet het somber in voor Adrian Lewis: 'Bij nog een zwak jaar tuimelt hij uit top-32'

Komend weekend gaan de Masters van start in het Engelse Milton Keynes. In de eerste ronde springt de clash tussen Michael Smith en Adrian Lewis in het oog.

Smith wacht al lang op een eerste majorzege en ging er op het afgelopen WK al in zijn openingswedstrijd uit. "De vraag of hij een echte topspeler is zal blijven tot hij eindelijk die eerste major wint", aldus Pyke bij Online Darts. "Als de vraag komt wie de beste speler is die nooit een major won, wordt er vaak verwezen naar Terry Jenkins. Michael is echter veel beter dan Terry en dat zal die laatste me zeker niet kwalijk nemen."

In de openingsronde van de Masters neemt Smith het op tegen Adrian Lewis, die al sinds 2014 wacht op een nieuwe majorzege. "Adrian is één van de vriendelijkste mensen die ik ken, hij zou zijn laatste geld geven als hij je daarmee kon helpen. Misschien is hij zelfs té vriendelijk geworden, hij lijkt de drive wat kwijt te zijn. De laatste jaren heeft hij immers te weinig getoond om aan te knopen met zijn succes uit het verleden. Dit wordt een heel belangrijk jaar voor hem. Hij is inmiddels afgezakt naar de 24e plaats op de wereldranglijst en als er nog eens zo'n zwak jaar volgt tuimelt hij sowieso uit de top-32."

Lees meer over:
PDC Adrian Lewis

Plaats reactie

666

0 reacties