Sherrock boekt eindelijk eerste overwinning op Greaves tijdens Women's Series: ''De meest dominante vrouw van het moment uitschakelen betekent veel"

Fallon Sherrock heeft het twintigste toernooi van de PDC Women's Series gewonnen. In de finale versloeg ze haar landgenote Beau Greaves met 5-4.

Voor Sherrock was het haar eerste overwinning tegen Greaves op de Women's Series. "De meest dominante vrouw van het moment uitschakelen betekent veel"

"De vier toernooien werden dit weekend gewonnen door vier verschillende speelsters, dat duidt erop hoe hoog het niveau in de breedte is. De damestoernooien komen niet zo vaak op televisie, maar het niveau wordt steeds beter."

Sherrock staat met nog vier toernooien te gaan in de Women's Series op een derde plaats in de tussenstand. Nummer één Greaves is al zeker van plaatsing voor het PDC-WK, maar ook de tweede en derde dame in de eindstand plaatsen zich voor dat WK. "Daarom was deze overwinning zo belangrijk, ik heb nu een ruime bonus op de vierde in de stand (Lisa Ashton), al besef ik maar al te goed dat er nog niets definitief is beslist."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties