De Zwaan in de toekomst met Thailand op de World Cup of Darts? "Zeker de overweging waard"

Jeffrey de Zwaan komt al jarenlang voor Nederland uit, toch heeft 'The Black Cobra' ook Thaise roots en die zouden misschien nog wel eens kunnen leiden tot een deelname aan de World Cup of Darts.

Voor het Nederlandse team op de World Cup of Darts komt De Zwaan momenteel niet in aanmerking. "Ik heb inderdaad die Thaise roots, maar als ik voor dat land zou willen uitkomen heb ik ook een Thais paspoort nodig en dat heb ik momenteel niet", zegt De Zwaan tegenover 433 Darts.

"Bovendien zijn de regels in Nederland veranderd en mag je geen dubbele nationaliteit meer hebben. Daarom kiest ik voorlopig toch maar voor een Nederlands paspoort."

Asian Tour

Toch sluit De Zwaan niet uit dat hij in de toekomst voor Thailand uitkomt. "Ik heb het al wel eens overwogen, bovendien zou het leuk zijn om het darten in dat land dan wat te kunnen promoten. Ik zou dan ook kunnen deelnemen aan de Asian Tour. Het is de overweging zeker waard, ik ga het in de toekomst misschien eens met mijn management bespreken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties