De Zwaan kan niet stunten tegen Humphries, Williams boekt ruime zege op Schindler

Luke Humphries heeft met een overwinning op Jeffrey de Zwaan tijdens de German Darts Grand Prix een succesvolle rentree gemaakt op het Euro Tour-circuit.

Humphries werd eind maart tijdens de European Darts Open (ET2) getroffen door een voedselvergiftiging, waarna hij besloot om het derde Euro Tour-toernooi over te slaan. In München maakte 'Cool Hand Luke' zondagavond zijn rentree. Bij vlagen liet Humphries zijn klasse zien met onder meer een 12-darter en twee 11-darters. De Zwaan grossierde vooral in missers op de dubbels (2/14). De Nederlander kon er daardoor geen spannende wedstrijd van maken en verloor met 6-2 van de Engelsman.

Jim Williams baarde opzien met een ruime zege op Martin Schindler. De Duitser won de eerste leg, maar met een 13-darter en een 167 finish kwam Williams daarna langszij. De Welshman boekte vervolgens een ruime 6-1 overwinning op Schindler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties