Deelnemersveld voor Hungarian Darts Trophy 2021 compleet met onder meer zes Nederlanders

Van 3 tot en met 5 september staat de eerste editie van de Hungarian Darts Trophy op het programma in Boedapest. Het deelnemersveld bestaat uit 48 spelers, waaronder zes Nederlanders.

Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn automatisch gekwalificeerd voor het Euro Tour-toernooi in Hongarije en hoeven het toernooi pas vanaf de tweede ronde in te stromen.

Via het Tour Card-kwalificatietoernooi wisten Geert Nentjes en Vincent van der Voort zich te plaatsen. Voor Nentjes wordt het zijn allereerste opwachting voor de Euro Tour. Ook Richard Veenstra debuteert op dit circuit. Veenstra won het Europese kwalificatietoernooi voor spelers zonder PDC Tour Card.

Er verschijnen verder ook een hoop grote namen aan de start in Boedapest. Op de deelnemerslijst prijken verder namen als Peter Wright, Gerwyn Price, Jonny Clayton, Simon Whitlock en Adrian Lewis.

Deelnemersveld Hungarian Darts Trophy 2021

Top-16 plaatsingslijst

1. Joe Cullen

2. Jose de Sousa

3. Peter Wright

4. Michael van Gerwen

5. Gerwyn Price

6. Michael Smith

7. Jonny Clayton

8. James Wade

9. Devon Petersen

10. Krzysztof Ratajski

11. Dirk van Duijvenbode

12. Damon Heta

13. Danny Noppert

14. Brendan Dolan

15. Mensur Suljovic

16. Nathan Aspinall

Tour Card Holder Qualifiers

Ross Smith, John Michael, Lewis Williams, Geert De Vos, Rob Cross, Keegan Brown, Joe Murnan, Simon Whitlock, Daryl Gurney, Darren Webster, Steve Beaton, Jake Jones, Alan Soutar, Madars Razma, Luke Humphries, William Borland, Adrian Lewis, Bradley Brooks, Vincent van der Voort, William O'Connor, Boris Krcmar, Florian Hempel, Geert Nentjes, Keane Barry

UK Associate Member Qualifier

Thomas Lovely

European Associate Member Qualifier

Richard Veenstra

Nordic & Baltic Qualifier

Johan Engström

East European Qualifier

Adam Gawlas

Host Nation Qualifier

Péter Strbik

János Végső

Gábor Jagicza

József Rucska

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties