Deze zeven spelers hebben meer dan honderd wedstrijden in de Premier League Darts achter hun naam staan

De zeventiende editie van de Premier League Darts gaat op maandag 5 april van start. Slechts drie van de tien huidige deelnemers hebben al meer dan honderd duels achter hun naam staan in de prestigieuze competitie. In totaal hebben zeven darters deze mijlpaal behaald.

Raymond van Barneveld is de man die de meeste Premier League-wedstrijden in de benen heeft. De Hagenaar speelde er in totaal 210, twee meer dan zijn grote rivaal Phil Taylor. Overigens was Taylor wel een stuk productiever in zijn duels. De 16-voudig wereldkampioen sprokkelde in 208 duels liefst 284 punten bijeen, tegenover 219 voor Van Barneveld.

Achter de twee grote rivalen volgen James Wade (158) en Adrian Lewis (155). Zij blijven voorlopig nog op dit aantal staan, want ze doen dit jaar allebei niet mee aan de Premier League.

Gary Anderson is de meest ervaren Premier League-darter in de huidige line-up. De Schot kwam al tot 143 duels, slechts één meer dan Michael van Gerwen. Peter Wright zit daar ruim achter met in totaal 108 wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties