Dimitri Van den Bergh of Mike De Decker, wie is de favoriete ploegmaat van Kim Huybrechts? "Zeker Dimitri, met Mike heb je amper sociaal contact"

Het Belgische duo op de World Cup of Darts bestond de voorbije jaren steevast uit Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts.

Op de afgelopen World Cup of Darts was er echter een serieuze haar in de boter tussen Van den Bergh en Huybrechts. Tijdens hun eerste wedstrijd tegen Finland gunden beide Belgen elkaar geen blik, in het vervolg van het toernooi spraken ze wel opnieuw met elkaar.

Huybrechts kreeg in de podcast 'Double Top' de vraag voorgelegd wie hij verkiest als ploegmaat op de World Cup of Darts: Van den Bergh of Mike De Decker. "Dan kies ik zeker voor Dimitri", zegt Huybrechts stellig. "Dimitri is ook gewoon beter dan Mike."

"Bovendien heb ik met Dimitri ook een betere klik", vervolgt Huybrechts. "Mike is altijd heel erg op zichzelf, je hebt er weinig contact mee en op een toernooi heeft hij ook geen vaste plaats of geen groep waar hij echt bij hoort. Dan heb je met Dimitri veel meer sociaal contact op zo'n toernooi."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties