"Dit hebben we eigenlijk nog nooit gezien in het darten" - Vincent van der Voort keek met verbazing naar worp van Luke Littler

Afgelopen donderdag werd de vierde speeldag van de Premier League Darts afgewerkt. Luke Littler strandde er in de halve finales tegen Michael van Gerwen.

Vincent van der Voort was analist bij Viaplay en keek met verbazing naar de wedstrijd. Zo zag hij een duidelijke verandering in de worp van Littler. "Normaal haalt hij de pijl helemaal terug, nu staat hij meer te mikken", zegt Van der Voort.

"Hij gooit er niet minder door en daar gaat het nu ook niet om", vervolgt Van der Voort. "Het is ongelofelijk, want hij heeft dus gewoon meerdere manieren om te gooien. Dat hebben we eigenlijk nog niet gezien in het darten. Bizar."

Littler won in Newcastle in de kwartfinales van Peter Wright, maar strandde vervolgens in de halve finales na een 6-5 nederlaag tegen Michael van Gerwen. 'The Nuke' staat nu derde in de tussenstand van de Premier League Darts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties