Dit is de World Series Order of Merit na de US Darts Masters: Smith leidt voor Van Gerwen na triomf in New York

Door de eindwinst van Michael Smith op de US Darts Masters in New York is 'Bullyboy' ook de eerste koploper op de nieuwe World Series Order of Merit.

Smith won in de nacht van zaterdag op zondag in de finale met 8-4 van Michael van Gerwen. De Engelsman verdiende 12 punten met zijn titel, terwijl Van Gerwen acht punten overhield aan zijn deelname in de Madison Square Garden. Halvefinalisten Gerwyn Price en Peter Wright staan op vijf punten, gevolgd door kwartfinalisten Gary Anderson, Leonard Gates, Jonny Clayton en James Wade op drie punten. Alle verliezers van de eerste ronde hebben één punt toegekend gekregen.

Komend weekend staat in Kopenhagen het tweede World Series-toernooi van 2022 op het programma. Later deze maand wordt er ook zo'n toernooi in de Ziggo Dome in Amsterdam gespeeld. In juni is er vervolgens nog een drieluik in Australië en Nieuw-Zeeland.

World Series of Darts Order of Merit

1. Michael Smith 12pt

2. Michael van Gerwen 8pt

3. Gerwyn Price 5pt

= Peter Wright 5pt

5. Gary Anderson 3pt

= Leonard Gates 3pt

= Jonny Clayton 3pt

= James Wade 3pt

9. Danny Baggish 1pt

= Fallon Sherrock 1pt

= Doug Boehm 1pt

= Matt Campbell 1pt

= David Cameron 1pt

= Danny Lauby 1pt

= Jules van Dongen 1pt

= Jeff Smith 1pt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties