Dit zei Phil Taylor nadat Wayne Mardle op zijn tenen had getrapt op het WK Darts

Phil Taylor is een icoon van het darts. In elke discussie over de beste speler aller tijden staat The Power altijd in de schijnwerpers. De 16-voudig wereldkampioen is verreweg de meest gedecoreerde persoon in het spel en mogelijk de meest gedecoreerde Engelse sportman aller tijden.

Een van de redenen dat Phil Taylor de beste is, is dat hij een unieke vaardigheid heeft met denkspelletjes en het verslaan van zijn tegenstander nog voordat deze een dart heeft gegooid - dit betekent dat zijn tegenstanders hun spel moesten verhogen als ze hem tegenkwamen in een wedstrijd.

Wayne Mardle is een van de weinige mannen die Phil Taylor op het hoofdpodium heeft verslagen en op het podium op de tenen van The Power is getrapt, waardoor Taylor een paar woorden tegen Hawaii 501 zei die niet door de microfoon werden opgepikt. Tijdens een interview met Gerwyn Price en Daryl Gurney, werden zij plots vergezeld door Mardle. 'Superchin' maakte van de gelegenheid gebruik om te vragen wat er op dat moment precies gezegd werd.

''Ik stapte achteruit en hij zei iets... het was een geluid, het was een soort geluid en ik zei 'wat is dat?' hij keek me aan en zei 'niets' . Het was de manier waarop hij niets zei, zoiets als, heeft hij het door? Hij is erbij. Toen deed ik het in mijn broek, dus ik krabbelde terug!''

Vervolgens was Wayne Mardle het spoor volledig bijster. ''Ik wilde mezelf verstoppen. Als een klein kind trok ik mijn keutel in'', zo memoreerde de vijfvoudig WK-halvefinalist.

Lees meer over:
PDC Phil Taylor Wayne Mardle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties