Doets, Noppert en Van Duijvenbode naar tweede ronde in Barnsley

Na de eerste wedstrijden tijdens Players Championship 23 hebben drie Nederlanders zich al verzekerd van een plek in de tweede ronde.

Danny Noppert begon het toernooi overtuigend door met 6-1 te winnen van Jake Jones met een gemiddelde van 106. Van Duijvenbode wierp ook een moyenne van boven de honderd (101), maar won nipt met 6-5 van Jules van Dongen.

Kevin Doets zorgde voor een verrassing door het zestiende reekshoofd Brendan Dolan met 6-5 uit te schakelen. Dolan was niet de enige hoog geplaatste speler die het toernooi al heeft moeten verlaten.

Luke Humphries, de nummer één van de plaatsingslijst, verloor met 6-4 van Karel Sedlacek. Joe Cullen ging met 6-5 onderuit tegen Sedlacek's Tsjechische landgenoot Adam Gawlas. Dimitri van den Bergh moest met 6-2 zijn meerdere erkennen in Darius Labanauskas, terwijl ook Ryan Searle, José de Sousa en Krzysztof Ratajski werden uitgeschakeld. Zij verloren van respectievelijk David Pallett, Keegan Brown en Jamie Clark.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties