Doets stuurt Price meteen huiswaarts op Players Championship 7, Van Gerwen door met 'whitewash'

In Hildesheim wordt vandaag het zevende Players Championship van het jaar afgewerkt. De top-16 van de plaatsingslijst heeft inmiddels zijn eerste wedstrijd gespeeld.

Kevin Doets zorgde daarin voor een grote verrassing door de als dertiende geplaatste Gerwyn Price met 6-5 te verslaan. Ook Michael van Gerwen is door naar de tweede ronde na een overtuigende 6-0 zege tegen Jacques Labre.

Van Duijvenbode en Noppert ook door

Dirk van Duijvenbode, die op zoek gaat naar een tweede Players Championship-toernooizege op rij, versloeg in zijn openingswedstrijd Ricardo Pietreczko met 6-2. Danny Noppert had zijn handen meer dan vol met de Noord-Ier Kevin Burness, maar won uiteindelijk toch met 6-5.

Raymond van Barneveld verging het minder goed, hij ging met 6-3 onderuit tegen Martin Schindler. Ook voor Christian Kist zit het toernooi er na één ronde op. De 36-jarige Nederlander, in Hildesheim actief dankzij zijn goede positie op de Challenge Tour, verloor met 6-2 van UK Open-winnaar Andrew Gilding.

Van de geplaatste spelers gingen naast Price ook Rob Cross (6-5 tegen Ross Montgomery) en José de Sousa (6-4 tegen Connor Scutt) meteen in de openingsronde onderuit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties