Dolan niet blij met planning PDC en Sky Sports: ''Maar tegelijkertijd ook dankbaar dat ik dit probleem moet oplossen''

Brendan Dolan doorstond zijn eerste wedstrijd op het WK Darts door vrijdagmiddag in de tweede ronde met 3-1 in sets te winnen van Jimmy Hendriks. Na de Kerst speelt hij tegen Jonny Clayton of Danny van Trijp.

De tegenstander weet Dolan nog niet, maar het tijdstip wel. Hij speelt namelijk de eerste wedstrijd na de kerstonderbreking en daar was 'The History Maker' niet blij mee.

"Het is een beetje vervelend, want ik weet dat ik vanavond een vlucht naar huis heb en nu moet ik de dag erna alweer terug. Ik speel dus op de laatste dag voor de Kerst en op de eerste dag erna, er zijn heel veel andere wedstrijden die je had kunnen spelen van degenen die eerder in het toernooi speelden'', zo sprak Dolan zijn ergernis uit.

"Het is wat het is, ik maak de schema's niet. Ik maak de loting niet. De PDC en Sky Sports maken het schema en je moet ermee leven en accepteren wanneer het komt en waarschijnlijk ben ik nu dankbaar dat ik dat probleem moet oplossen."

Lees meer over:
PDC Brendan Dolan WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties