Duitse voetbalclubs enthousiast over Clemens: "En dan ook nog in de zwart-geel tenue''

Gabriel Clemens werd maandag uitgeschakeld op het WK Darts. 'The German Giant' moest na een sterk toernooi in de halve eindstrijd zijn meerdere erkennen in Michael Smith.

De Duitser kan niettemin trots zijn op zichzelf. Hij is de eerste Duitse darter die de halve finale van het WK Darts bereikte. Hiermee schreef Clemens Duitse dartsgeschiedenis.

Op de sociale media werd er lof gezwaaid door onder andere voetbalclubs Hannover 96 en de Borussia Dortmund. "Een Duitser in de halve finale van het wereldkampioenschap darts, dat is nog nooit gebeurd. En dan ook nog in een zwart-geel tenue", valt te lezen op het account van Borussia Dortmund.

Grote waardering kwam ook van collega-darter Matthew Edgar: "Ik zal niet liegen, ik twijfelde ook aan Gabriel Clemens in elke fase van dit evenement tot nu toe. Dat zal ik nooit meer doen. Duitsland, misschien hebben jullie eindelijk de juiste darter gevonden.''

Lees meer over:
PDC Gabriel Clemens WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties