Durrant biedt Lewis vijfduizend pond om opkomstnummer over te nemen

Glen Durrant wil dolgraag het opkomstnummer van Adrian Lewis gebruiken voor zijn eigen walk ons. 'Duzza' gaat zelfs zo ver dat hij 'Jackpot' vijfduizend pond heeft geboden om het nummer 'Papa's Got a Brand New Pigbag' over te nemen.

Durrant, die in zijn BDO-tijd gebruik maakte van hetzelfde nummer, moest na zijn overstap naar de PDC op zoek naar de nieuw liedje. De drievoudig Lakeside-kampioen heeft echter nog geen geschikt nummer gevonden.

De 48-jarige darter uit Middlesbrough maakt komend weekend zijn debuut op de World Matchplay. Het lot koppelde hem bij de loting toevalligerwijs aan Lewis. Momenteel heeft Durrant een nummer van Oasis als opkomstliedje, maar daar wil 'Duzza' snel van af.

''Ik heb al driemaal tegen hem gespeeld op het circuit, maar het wordt vreemd dat hij op het nummer 'Pigbag' naar het podium loopt. Dat is zelfs een beetje moeilijk voor mij, dat liedje maakt mij drie tot vijf procent sterker'', vertelt de Engelsman aan BBC Tees.

''Daarom heb ik hem vijfduizend pond geboden om het nummer over te nemen. Zoveel betekent dat liedje voor mij. Hij dacht toen dat ik een grapje maakte, maar ik ben bloedserieus. Ik heb steeds nog geen geschikt nummer gevonden, ik heb namelijk helemaal niks met Oasis.''

Lees meer over:
PDC Glen Durrant

Plaats reactie

666

0 reacties