Durrant blij met winst maar ontevreden met spel: 'Ik heb nog veel te verbeteren'

Glen Durrant moest maandagavond hard werken om zich langs Krzysztof Ratajski te knokken op de World Grand Prix in Dublin. In het duel der debutanten werd het 2-1 voor de Engelsman.

In de eerste set kwam Durrant er niet aan te pas tegen Ratajski, die met drie 15-darters feilloos uit de startblokken kwam. Dat niveau hield de Pool niet vol en The Polish Eagle begon ook een stuk meer openingsdubbels te missen.

Hierdoor kon Durrant terugkomen in de wedstrijd. De tweede set ging met 3-1 naar Duzza. Hij kwam vervolgens ook snel op voorsprong in de beslissende set, al kreeg Ratajski nog twee kansen om een beslissende leg af te dwingen. Dat lukte niet, waarna Durrant de zege bemachtigde met een 98 finish.

''Krzysztof was recentelijk goed in vorm, dus ik ben erg blij dat ik gewonnen heb. Hoewel ik tevreden ben met plaatsing voor de tweede ronde, voelde het qua vorm niet helemaal lekker en heb ik nog veel te verbeteren.''

De darter uit het Engelse Middlesbrough was dus niet tevreden met zijn eigen spel, al zag hij wel één lichtpuntje. ''Ik vind dat het scorend beter moet, maar met mijn finishes was ik wel tevreden'', aldus de drievoudig Lakeside-kampioen.

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties