Durrant daagt Harms en Veenstra uit om naar PDC te komen

Glen Durrant maakte in januari de overstap van de BDO naar de PDC. Met succes, want 'Duzza' heeft inmiddels al twee Pro Tour-titels op zak.

Bovendien maakte Durrant zondagavond een succesvol debuut op de World Matchplay door tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis met 10-4 te verslaan.

De drievoudig Lakeside-kampioen was in eerder dit jaar één van de vier Lakeside-deelnemers die de sprong waagde naar de professionele dartsbond. Ook Mark McGeeney, Scott Baker en Conan Whitehead wisten namelijk een PDC Tour Card te veroveren tijdens de Q-School.

Er waren op de Q-School echter geen Nederlandse darters die dit jaar ook op Lakeside hebben gespeeld. Durrant hoopt dat daar komend jaar verandering in komt en nodigt Wesley Harms en Richard Veenstra uit om naar de PDC te komen.

''De BDO heeft een aantal fantastische spelers, zoals Richard Veenstra en Wesley Harms. Dat zijn geweldige darters. Maar als Richard en Wesley tegen de beste spelers ter wereld willen spelen, dan moeten ze naar de PDC komen.''

''Zelf heb ik het geweldig naar mijn zin bij de PDC. Wesley en Richard, kom en maak dezelfde stap als mij'', zo luidt het advies van de Engelsman aan de twee Nederlandse BDO-darters.

Klik hier voor meer informatie over de World Matchplay, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het TV-uitzendschema.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties