Durrant meldt zich af voor resterende toernooien deze week: 'Met gemiddeldes in 70 red je het niet'

Glen Durrant heeft opnieuw besloten om tijdelijk een pauze in te lassen. Duzza, die sinds zijn corona-besmetting eind 2020 met een enorme vormcrisis kampt, heeft zich afgemeld voor de resterende Pro Tour-toernooien deze week.

Durrant verloor woensdag met 6-0 van Brett Claydon, terwijl hij dinsdag met eveneens 6-0 onderuit ging tegen Danny Baggish. In beide gevallen wierp de Engelsman een gemiddelde van laag in de zeventig.

''Iedereen kan zien dat je met gemiddeldes van 70 het niet redt in de PDC'', schrijft de drievoudig Lakeside-kampioen in een bericht op Twitter. ''Ik heb mij afgemeld voor de laatste twee Pro Tour-toernooien van deze week.''

Van zijn 33 gespeelde wedstrijden sinds april wist Durrant er slechts vier te winnen. In de periode half maart tot begin juli verloor Duzza zelfs zeventien wedstrijden op rij. In de Premier League Darts werd hij, notabene als titelverdediger, de eerste speler ooit die de competitie met nul punten moest verlaten.

Lees meer over:
PDC Glen Durrant Super Series

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties