Edgar heeft nieuw slachtoffer op het oog om te plagen: 'Danny Baggish is de geknipte persoon'

Glen Durrant kondigde recent aan dat hij tijdelijk afstand neemt van de dartssport. Collega-darter Matthew Edgar zal hem voorlopig dan ook niet meer plagen.

Durrant worstelt al enige tijd met een weerbarstig vormpeil. De voormalige drievoudige BDO-wereldkampioen heeft daarom besloten om even een pauze in te lassen. Matthew Edgar, net als 'Duzza' momenteel actief op de PDC Pro Tour, deelde op zijn youtube-kanaal 'Edgar TV' regelmatig plaagstootjes uit aan Durrant. Zo lachte hij regelmatig met de wat slaperige gelaatsuitdrukking van Durrant. "Het is niet zo dat we elkaar niet mogen. Het was voor de fun. Zo gaan we met elkaar om op de PDC-Tour", aldus Edgar bij Daily Star.

Verschillende mensen dachten echter dat het wel serieus was. "Ja, er waren volgers die een kamp gingen kiezen! Maar ik heb nu een nieuwe pispaal op het oog. Danny Baggish. Ik hoor dat hij de beste is in de dartsvorm cricket. Daar ga ik hem mee plagen."

Rottige opmerkingen

Edgar, bijgenaamd 'Prime Time', is bijzonder actief op sociale media. "Ik krijg ook wel eens wat rottige opmerkingen naar mijn kop geslingerd. Maar ik heb een dikke huid. Ik kan gewoon mezelf zijn. Ik kan het niet iedereen naar de zin maken."

Lees meer over:
PDC Matthew Edgar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties