Einde avontuur voor De Zwaan op European Darts Matchplay

Op de European Darts Matchplay is Jeffrey de Zwaan er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales. The Black Cobra ging bij de laatste zestien met 6-3 onderuit tegen Ian White.

De Zwaan had het van bij aanvang niet onder de markt tegen White en kwam al snel op een 4-1 achterstand. Scorend ontliepen beide heren elkaar niet enorm veel, maar White was net iets trefzekerder op zijn dubbels.

De volgende twee legs werden netjes verdeeld, zodat White bij 5-2 nog slechts één leg nodig had voor de zege. De Zwaan behield vervolgens nog wel zijn eigen leg om de stand op 5-3 te brengen, maar in de volgende leg wist White het alsnog af te maken met een 17-darter.

Kwartfinale tegen Humphries

In de kwartfinales treft White zijn landgenoot Luke Humphries. Cool Hand Luke, die dit jaar al drie toernooien won op de European Tour, was in de achtste finales met 6-2 te sterk voor Lukas Wenig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties