Exodus topseeds op German Darts Championship krijgt vervolg: Gabriel Clemens stunt tegen Dave Chisnall

Na een enerverende middag in de tweede ronde van de German Darts Championship, vol verrassingen, begint de avondsessie spectaculair. Joe Cullen ging op cruise control langs Arron Monk (6-4), maar Dave Chisnall stuitte op een Gabriel Clemens die gedragen werd door het Duitse publiek (2-6).

Dave Chisnall leek nog goed te beginnen met een 2-1 voorsprong en twee 14-darters in zijn eigen legs, maar de topseed op de Pro Tour begon dubbels te missen. Clemens profiteerde gretig. Chisnall moest in enkele legs wel 12-darters gaan gooien om bij te blijven, maar deed dit niet.

Gabriel Clemens sloot met een fraaie 13-darter af. Nadat Chisnall twee darts miste op dubbel 20, gooide Clemens onberispelijk 36 uit. Hij stuit morgen op Ross Smith.

Joe Cullen heeft zich niet bovenmatig hoeven inspannen tegen Arron Monk. Hoewel Monk via een 161-finish een 3-1 achterstand goed maakte, kon Monk op 3-3 niet doordrukken. Cullen liep eenvoudig met een 17 en 15-darter uit naar 5-3. Monk beet nog even van zich af, maar Cullen won van een wisselvallige Monk via een 84-finish op de bullseye.

Mogelijk treft Cullen morgenmiddag Michael van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties