Fitton toegevoegd aan line-up voor 'Kings of Darts' dartsevenementen in Nederland

Dartsicoon Darryl Fitton is toegevoegd aan de line-up voor 'Kings of Darts' dartsevenementen die in januari in Nederland gespeeld worden.

Fitton vervangt zijn landgenoot Jarred Cole, die zich vanwege deelname aan de Q-School moest afmelden. Cole zou in eerste instantie tegen Wessel Nijman aantreden tijdens het drieluik in Groningen, Enschede en 's-Hertogenbosch op respectievelijk 20, 22 en 23 januari. In plaats van een duel tussen twee talenten, staat er nu een partij tussen de oude en nieuwe generatie op het programma.

Elke speelavond kent vijf head-to-head wedstrijden, telkens tussen een Nederlander en een speler uit het Verenigd Koninkrijk. De meeste ogen zijn gericht op de duels tussen Raymond van Barneveld en Phil Taylor, die elkaar driemaal gaan treffen.

Voormalig UK Open-kampioen Roland Scholten speelt tegen drievoudig Lakeside-kampioen Martin Adams. Vincent van der Voort legt aan tegen Glen Durrant, die momenteel tweemaal Lakeside op rij heeft gewonnen.

De avond wordt telkens afgesloten met de clash tussen Michael van Gerwen en Peter Wright. Zij zijn momenteel de nummer één en twee van de wereldranglijst.

Speel mee met het Champions League of Darts Spel met minimaal 200 euro aan prijzen!

Lees meer over:
PDC Kings of Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties