Galliano heeft geen schrik van Wright: 'Ben de underdog, maar misschien is een stunt wel mogelijk'

Craig Galliano heeft een mooie overwinning geboekt in de openingsronde van de Gibraltar Darts Trophy. De 20-jarige Gibraltarees versloeg Mario Vandenbogaerde met 6-2.

Galliano was uiteraard bijzonder tevreden. "Ik had vooraf veel vertrouwen, de laatste tijd gaat het immers bijzonder goed op training. Het was gewoon een kwestie van het ook op een groot podium te laten zien en daar ben ik vandaag zeker in geslaagd", zegt Galliano tegenover GBC News.

"Dit is mijn grootste overwinning ooit", vervolgt Galliano. "Zeker voor mijn thuispubliek is het extra leuk om zo'n wedstrijd te kunnen winnen. Het is jammer dat de European Tour volgend jaar niet meer naar Gibraltar komt, hier zit immers veel talent. Het motiveert me extra om ook buiten Gibraltar goed te presteren."

Wright

In de volgende ronde mag Galliano het opnemen tegen Peter Wright. "Ik ben uiteraard de underdog en wil vooral genieten van de wedstrijd. Peter is echter ook maar een mens van vlees en bloed, misschien is een stunt dus wel mogelijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties