"Gary Anderson heeft bewezen dat er met de oude garde nog steeds rekening moet worden gehouden" - James Wade hoopt in de voetsporen van 'The Flying Scotsman' te treden

Voor James Wade werd de afgelopen European Darts Grand Prix allerminst een succes. 'The Machine' ging in zijn openingswedstrijd met 6-2 onderuit tegen Ritchie Edhouse.

Wade wil echter niet bij de pakken blijven zitten en heeft naar eigen zeggen inspiratie opgedaan bij de toernooizege van Gary Anderson. "Hoewel ik zou willen zeggen dat ik met mijn 41 jaar bijna een baby ben vergeleken met Gary - ik hoop dat hij dit niet leest - zijn wij in darttermen de oude garde als je ons tegenover de nieuwe generatie zet."

"Gary bewees echter dat klasse blijvend is met sommige van zijn prestaties. 'The Flying Scotsman' is terug en ik hoop echt dat ik snel in zijn voetsporen kan volgen."

Wade won in 2009 de Premier League Darts. Dit jaar is hij niet van de partij, maar toch is hij goed geplaatst om zijn analyse te geven. "Op voorhand had ik Michael van Gerwen naar voor geschoven als eindwinnaar. Ik dacht dat hij ook de reguliere fase zou winnen, maar hij zal de komende weken zelfs nog moeite moeten doen om zich effectief te plaatsen voor de play-offs."

"Het zijn de twee Lukes (Humphries en Littler) die momenteel domineren en dat zal Michael zeker niet lekker zitten", besluit Wade.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties