UPDATE: Portela mag na coronabesmetting mogelijk toch meedoen aan Q-School

Diogo Portela kan vanaf zondag mogelijk toch deelnemen aan de Q-School. De Braziliaan was onlangs positief getest op het coronavirus en dacht dat hij daardoor een streep kon zetten door zijn deelname.

De regels van de PDC schrijven voor dat je in de tien dagen voorafgaand aan Q-School geen positieve test mag hebben afgeleverd. Portela is momenteel nog herstellende van een besmetting, zo liet hij weten op Twitter.

''Helemaal kapot van verdriet. Ik kan niet meedoen aan de Q-School komende week'', schreef Braziliant in een inmiddels verwijderde tweet. ''Ik ben herstellende van een besmetting. Ondanks dat ik vandaag op de tiende dag van mijn zelfisolatie zit, staat er in de regels dat je tien dagen voorafgaand aan het toernooi 'schoon' moet zijn. Ik heb hier geen woorden voor.''

Enkele ogenblikken na zijn bericht werd de Braziliaanse darter echter gebeld door de PDC. ''Vergeet mijn laatste bericht. De PDC heeft gebeld en gezegd dat wanneer ik de komende twee dagen negatief test, ik alsnog mag meedoen'', aldus een blije Portela.

UPDATE: Portela mag na coronabesmetting mogelijk toch meedoen aan Q-School
UPDATE: Portela mag na coronabesmetting mogelijk toch meedoen aan Q-School
Lees meer over:
PDC Diogo Portela Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties