Gemiste dubbels breken Kevin Doets op; Dolan ten koste van Soutar ronde verder

Kevin Doets is in München niet voorbij de eerste ronde op de German Darts Grand Prix gekomen. 'Hawkeye' liet te veel kansen op de dubbels liggen om de ervaren Ryan Joyce te verslaan.

Doets miste in de eerste twee legs telkens één kansje op de dubbel, terwijl Joyce door 150 en 25 uit te gooien op 2-0 kwam. Doets kwam daarna terug tot 2-2, maar liet in de zesde leg opnieuw twee kansen onbenut. Via dubbel 8 kwam Joyce daarna op 4-2.

Doets wist zich daarna opnieuw terug te knokken. Hij keerde terug tot 4-4, maar was daarna niet in vijf beurten uit. Een 16-darter bracht Joyce op 5-4, waarna de Engelsman op fraaie wijze de wedstrijd binnen wist te halen met een 12-darter.

Brendan Dolan ging ten koste van Alan Soutar een ronde verder op de German Darts Grand Prix. Hij brak zijn Schotse tegenstander in de zesde leg via dubbel 11 en breidde de voorsprong met een 17-darter uit naar 5-2. Vervolgens haalde Dolan de trekker over met een 12-darter voor de wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties