Gian van Veen blijft doorstomen op EK Darts: "Maar die wind was echt enorm vervelend"

Gian van Veen blijft het uitstekend doen bij zijn debuut op het European Championship. De 21-jarige Nederlander versloeg in de tweede ronde Daryl Gurney met 10-6.

"Dit was nochtans niet mijn beste niveau", opent Van Veen. "Ook Daryl had het moeilijk om in zijn ritme te geraken. Er stond bijzonder veel wind op het podium, dat was echt enorm vervelend. Maar ik denk wel dat ik er het beste ben mee omgegaan."

NIEUW: Klik hier om naar onze live scores te gaan om de verrichtingen van het darts op het EK Darts te volgen!

"Het was bovendien pas de eerste keer dat ik zo'n lange wedstrijd speelde op een groot podium. Ik was het niet gewoon om met die onderbrekingen om te gaan. Hier kan ik alleen maar uit leren."

Van Veen neemt het in de kwartfinales op tegen Michael van Gerwen. "Ik beleef hier een droom door bij mijn debuut meteen de kwartfinales te halen. Uiteraard droom ik nog van meer, al zal het tegen een ontketende Van Gerwen niet makkelijk zijn. Maar het is een wedstrijd waar ik wel enorm naar uitkijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties