Grand Slam of Darts 2020: Speelschema dinsdagmiddag met tweede poulewedstrijden Groep B-D-F-H

Dinsdagmiddag worden de tweede poulewedstrijden in de Groepen B-D-F-H gespeeld op de Grand Slam of Darts. Onder meer Jermaine Wattimena komt in actie.

De Gelderlander boekte maandag een verrassende 5-1 zege op Glen Durrant en gaat daardoor aan de leiding in Groep F. Wattimena treft James Wade in zijn tweede duel. The Machine begon de poulefase met een 5-2 overwinning op Damon Heta.

Ook in de andere poules spelen de winnaars van de eerste groepsduels tegen elkaar, evenals de verliezers van elke poule. Dat betekent dat in Groep H een duel op het programma staat tussen Ricky Evans en BDO-wereldkampioen Wayne Warren. In diezelfde groep kunnen Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh uitvechten wie een grote stap richting de knock-outfase kan zetten.

In Groep D strijdt Luke Humphries voor wellicht z'n laatste kans tegen Justin Pipe. In deze poule wisten Rob Cross en Dave Chisnall hun eerste partij winnend af te sluiten. Gary Anderson speelt in Groep F tegen Simon Whitlock, terwijl Ryan Searle tegenover Adam Gawlas staat.

Speelschema Grand Slam of Darts 2020

Dinsdag 17 november
Middagsessie (vanaf 14:00 uur)
Tweede poulewedstrijden Groep B-D-F-H

14:00 Ricky Evans v Wayne Warren (H)

14:30 Luke Humphries v Justin Pipe (D)

15:00 Ryan Searle v Adam Gawlas (B)

15:30 Glen Durrant v Damon Heta (F)

16:00 Gary Anderson v Simon Whitlock (B)

16:30 James Wade v Jermaine Wattimena (F)

17:00 Rob Cross v Dave Chisnall (D)

17:30 Nathan Aspinall v Dimitri van den Bergh (H)

Grand Slam of Darts 2020: Speelschema dinsdagmiddag met tweede poulewedstrijden Groep B-D-F-H

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties