Gulliver heeft niets gemerkt van haat tegenover Sherrock: "We zijn allemaal vijanden aan de oche, maar daarna gaat iedereen verder met zijn leven"

Fallon Sherrock zei recent in een interview dat ze zich niet meer welkom voelt op de PDC Women's Series. Maar tienvoudig BDO-wereldkampioene Trina Gulliver is het daar niet mee eens.

"Ik ben niet meer welkom bij de vrouwen en voel de haat tegenover mij. Ik wil proberen mezelf te verbeteren zodat ik meer kans heb om bij de PDC met de mannen te spelen, dus hopelijk kan ik beter presteren en me verbeteren", zei Sherrock onlangs.

Gulliver weerlegt dat echter. "Ik heb zelf aan een aantal toernooien van de Women's Series deelgenomen en heb daar niets van gemerkt", zegt Gulliver tegenover Daily Star.

"Ik denk niet dat iemand tegen haar is", vervolgt Gulliver. "We zijn allemaal vijanden aan de oche, iedereen wil het goed doen. Maar buiten de oche doen we allemaal hetzelfde en moet je verder."

Women's World Matchplay

Sherrock kreeg ook veel kritiek omdat ze als winnaar van de Women's World Matchplay net voor het PDC-WK alsnog werd uitgenodigd om deel te nemen. "De situatie daarmee was dat de regel niet was ingevoerd voordat ze de Matchplay speelden, die werd pas achteraf ingevoerd. Ik begrijp wel waarom ze dat hebben gedaan, want Fallon heeft goede media-aandacht en zorgt voor veel bezoekers. Ik begrijp waarom ze het gedaan hebben, maar ze hebben Fallon daarmee wel in een moeilijke situatie gebracht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties