Gurney met kopzorgen aangekomen in Duitsland: 'Was mijn lange broek vergeten'

Duitsland is deze week het epicentrum van het darten. Dinsdag en woensdag wordt in Niedernhausen Players Championship 16 en 17 afgewerkt en van donderdag tot zondag vindt in Frankfurt de World Cup of Darts plaats.

Daryl Gurney ging er dinsdag op Players Championship 16 uit bij de laatste 32. Superchin verloor met 6-5 van de Engelsman Chris Dobey.

De 36-jarige Noord-Ier verdedigt samen met Brendan Dolan ook de kleuren van zijn land op de World Cup of Darts. Gurney zat echter even met andere zorgen. "Het is heel warm hier in Duitsland en ik ben jammer genoeg mijn lange broek vergeten om te darten. Gelukkig heeft Martin Lukeman me er eentje geleend", zo liet Gurney weten via Twitter.

Kledingregels

De kledingregels in de dartswereld zijn de laatste jaren dan wel wat versoepeld, bij de PDC moeten de spelers tijdens officiële toernooien nog steeds een lange broek dragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties