Gurney was extra gemotiveerd na voorval met Cross: 'Ik gunde hem de zege absoluut niet'

Daryl Gurney heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de World Grand Prix. Superchin versloeg in de openingsronde Rob Cross met 2-1.

Gurney en Cross maakten er een bijzonder spannende wedstrijd van. "Ik ben heel tevreden met deze overwinning. In het verleden heb ik vaak verloren van Rob, het doet deugd om nu eens te winnen", lacht de 36-jarige Noord-Ier.

In 2017 won Gurney de World Grand Prix, maar de voorbije drie jaar ging hij er telkens in de eerste ronde uit. "Ik sta opnieuw goed te spelen en moet soms agressiever aan de oche staan, maar de boetes zijn tegenwoordig zo duur, dus ik probeer me wat in te houden."

Discussie met Cross

Cross maakte zich tijdens de wedstrijd druk om een reactie vanuit het publiek. "Blijkbaar was hij kwaad omdat mijn manager mij aanmoedigde. Dat heeft me nog extra gemotiveerd om te winnen, ik gunde hem de zege echt niet na dat voorval."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties