Hamilton reageert gevat op kritiek Van Gerwen: 'Zal volgende keer proberen aan mijn hardloopschoenen te denken'

Michael van Gerwen beschuldigde Andy Hamilton ervan trucjes uit de kast te halen om de nummer één van de wereld uit zijn spel te halen.

De Nederlander en de Engelsman stonden zondagmiddag tegenover elkaar op de International Darts Open. Het duel werd na 6-5 gewonnen door Van Gerwen, die na afloop uithaalde naar Hamilton.

''Ze proberen alles uit de kast te halen om je af te leiden, maar dat werkte niet voor hem. Het wordt nog lekkerder om te winnen wanneer ze allerlei trucjes proberen uit te halen en het niet blijkt te werken'', zei de drievoudig wereldkampioen.

Hamilton was op dat moment al van het podium verdwenen, maar reageerde later via Twitter op de uitspraken van de 31-jarige Vlijmenaar. ''Teleurgesteld, niet goed genoeg gespeeld. Met ingooien raakte ik alles, maar op het podium leek het nergens op. Gelukkig kon ik op de één of andere manier toch nog in de buurt van de overwinning komen. Ik zal de proberen eraan te denken de volgende keer mijn hardloopschoenen mee te nemen'', zo reageerde de Engelse darter gevat op de kritiek van Van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties