Hedman werpt zich op als invaller voor World Cup of Darts

Deta Hedman wil best als invaller fungeren op de World Cup of Darts, zo stelt ze in een knipogende tweet richting PDC-voorzitter Barry Hearn.

Door reisbeperkingen vanwege de corona-uitbraak is nog niet duidelijk of alle landen aanwezig kunnen zijn op de World Cup of Darts, dat begin november in Salzburg wordt gespeeld. Eerder kondigde de Filipijnse bond aan hun spelers terug te trekken voor dit evenement.

De PDC heeft echter nog geen bevestiging gegeven voor deze afmelding. In ieder geval wil Hedman best inspringen als vervanger. Zij heeft tegenwoordig de Engelse nationaliteit, maar is in Jamaica geboren.

''Als er nog een team nodig is op de World Cup of Darts, kan ik mijn broer Al vragen om zijn pijlen af te stoffen zodat we Jamaica kunnen vertegenwoordigen. Wij zijn de enige broer en zus die zich hebben geplaatst voor het PDC-wereldkampioenschap'', grapt ze richting Hearn.

Deta's broer Al Hedman kwalificeerde zich voor de WK-editie van 2003. De inmiddels 66-jarige Jamaicaan verloor toen in de voorronde van Bob Anderson.

Plaats reactie

666

0 reacties