"Het werd eens tijd" - James Wade boekt overtuigende zege op Niels Zonneveld op Baltic Sea Darts Open

James Wade is vrijdag door naar de tweede ronde van de Baltic Sea Darts Open. 'The Machine' zegevierde met 6-2 over Niels Zonneveld met een gemiddelde van 99,92.

"Het werd eens tijd," zei Wade na afloop in zijn interview na de wedstrijd. "Ik loop de laatste tijd tegen een muur van spelers aan die goed tegen me spelen. Ik kan nog steeds darten, ik heb alleen een beetje pech gehad."

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Na zijn overwinning op Zonneveld moet Wade het in de tweede ronde opnemen tegen voormalig Masters-kampioen Joe Cullen. Na zijn overwinning is de meervoudig majorwinnaar vol vertrouwen. "Het ging goed voor me, want het ging een tijdje niet mijn kant op. Het is nu allemaal goed'', lacht hij. "Ik had het waarschijnlijk eerder af moeten maken, maar ik heb gewonnen."

Door deze overwinning is Wade ook weer virtueel geplaatst voor de World Matchplay, het toernooi waar hij al sinds 2006 jaarlijks aanwezig is. "Ik heb het geluk dat ik al zo lang bij het darten betrokken ben en ik heb gedaan wat ik moest doen in het leven. Ik zou er graag bij willen zijn en ik denk dat ik er bij zou moeten zijn. Ik heb 20 jaar van mijn leven aan dit spel gegeven en nog een beetje meer. Sommigen van ons willen gewoon een pauze."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties