Heta voor clash met Van Gerwen: 'Speel altijd goed tegen hem en heb hem ook al vaak geklopt'

Damon Heta heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de World Series of Darts Finals. The Heat was in een Australisch onderonsje met 6-3 te sterk voor Gordon Mathers.

"Het is altijd moeilijk om tegen een goed bevriende landgenoot te spelen", opent Heta tegenover Online Darts. "Maar dit was een prestatie die veel vertrouwen geeft, zowel mijn scorend vermogen en dubbels waren bijzonder goed."

Terugkeer naar Australië

Heta was vorige maand actief op de World Series-toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland. "Eigenlijk was darts een bonus, maar het belangrijkste was dat ik na twee jaar eindelijk nog eens mijn familie kon bezoeken in Australië. Dat heeft me enorm veel energie gegeven voor de rest van het jaar."

De 35-jarige Australiër neemt het in de volgende ronde op tegen Michael van Gerwen. "Ik speel altijd goed tegen hem, hopelijk kan ik dat nu ook weer doen. In het verleden heb ik regelmatig van hem gewonnen, met het thuispubliek achter hem wordt het uiteraard niet makkelijk maar ik heb er alvast veel zin in."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties