"Hij is momenteel de beste speler ter wereld, dat moet ik toegeven" - Eerlijke Michael van Gerwen na nederlaag tegen Luke Humphries

Michael van Gerwen is er maandagavond niet in geslaagd om de German Darts Grand Prix te winnen. De 34-jarige Nederlander ging in de finale met zware 8-1 cijfers onderuit tegen Luke Humphries.

Ondanks de zware nederlaag was Van Gerwen niet al te ontgoocheld. "Het is een goed moment voor mezelf om de finale te bereiken", zegt hij. "Natuurlijk zijn er veel negatieve punten, maar ook veel positieve punten. Ik kom van ver terug, enkele weken geleden was mijn vorm nog veel minder, ik bekijk het dan ook positief dat ik hier de finale weet te halen."

"Ik wil het publiek bedanken, bedankt voor de organisatie - ik denk dat het een goed toernooi was en ik ben tevreden."

"Je moet echt goed presteren als je Luke wilt verslaan, dat weten we allemaal", vervolgt 'Mighty Mike'. "Ik had al vroeg in de wedstrijd een paar kansen, maar ik scoorde niet goed genoeg.

"Ik denk dat hij op dit moment de beste speler is en we moeten het allemaal onder ogen zien, we moeten vechten, maar hij weet ook dat dit niet eeuwig zal duren. Hij speelt momenteel écht geweldig, dat moet ik toegeven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties