Honger nog niet gestild bij Van Gerwen: 'Ik ben nog niet klaar en kijk al uit naar het volgende toernooi'

Het jaar 2022 verloopt vooralsnog uiterst succesvol voor Michael van Gerwen, die al drie televisietoernooien, twee Euro Tour-toernooien en drie Players Championships wist te winnen.

Hiermee heeft de Nederlander al meer PDC-titels gewonnen als in 2020 en 2021 gecombineerd. Het zorgt ervoor dat Van Gerwen zich weer steeds beter begint te voelen op het podium.

''Het gaat inderdaad niet slecht. Ik moet ervoor zorgen dat mijn zelfvertrouwen blijft stijgen. Ik geloof in mijn eigen kunnen. Alles gaat goed op dit moment. Ik begin de legs die beide kanten op kunnen vallen steeds vaker te winnen.''

Van Gerwen won in Queensland zijn zeventiende World Series-titel, ruim twee keer zoveel als Phil Taylor, de nummer twee op de eeuwige World Series-erelijst met acht titels.

Later deze maand krijgt 'Mighty Mike' met World Series-toernooien in Wollongong en Hamilton nog twee kansen om zijn totaal aantal titels verder uit te breiden.

''Ik heb een geweldig record op de World Series-toernooien, maar ik ben nog niet klaar. Voorafgaand aan deze reis heb ik gezegd dat ik minimaal één van de drie toernooien (in Australië en Nieuw-Zeeland, red.) wilde winnen. Nadat ik de eerste heb gewonnen, is de honger nog niet gestild. Ik kijk al uit naar het volgende toernooi.''

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties