Humphries baalt stevig na nederlaag op EK Darts: 'Het lukte niet meer en het publiek begon zich tegen mij te keren'

Luke Humphries verspeelde zondagmiddag een 6-3 voorsprong in zijn kwartfinale tegen Michael Smith op het EK Darts. Uiteindelijk ging de winst met 10-7 naar 'Bullyboy'.

Na afloop deelde 'Cool Hand Luke' zijn teleurstelling op social media en kwam Humphries met een kritische noot over het Duitse publiek. ''Teleurgesteld dat ik heb verloren. Ik had het gevoel dat ik goed speelde en de vorm had om te winnen. Maar plots lukte het niet meer en begon het publiek zich tegen mij te keren. Boeroepen als ik voor een dubbel ging, dat maakte de opdracht nog moeilijker.''

"Het is jammer, want Michael en ik willen dat allebei niet voor elkaar. Maar het is wat het is, blij dat ik weer een resultaat heb kunnen neerzetten. Ik weet dat ik tot veel meer in staat ben dan ik heb laten zien! Ik kan niet wachten om terug naar huis te gaan naar mijn familie, die ik de laatste 3 weken nauwelijks heb gezien."

Lees meer over:
PDC Luke Humphries EK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties