Humphries droomt van Premier League: 'Ik wil me wekelijks meten met de beste spelers ter wereld'

Luke Humphries staat voor de derde keer in de laatste vier jaar in de kwartfinales van het PDC-WK. 'Cool Hand Luke' droomt ook van een uitnodiging voor de Premier League.

Humhries neemt het zaterdag in de kwartfinales van het WK op tegen Gary Anderson maar kijkt ook al verder. "De toekomst ziet er goed uit. Dit is altijd een sport voor oudere mannen geweest, nu beginnen we de jongere spelers erbij te krijgen. Hopelijk krijgen we ook in de Premier League een mix van oudere en jongere spelers”, aldus Humphries bij Sky Sports.

Dromen van Premier League

De 26-jarige Engelsman bereikte eerder dit jaar de finale op de UK Open. "Na die finale begon ik echt te geloven in een uitnodiging voor de Premier League. En daar geloof ik nog steeds in. Niets betekent meer voor me dan spelen op televisietoernooien. Ik wil er gewoon bij zijn, me wekelijks meten met de beste spelers ter wereld."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties